už není ani na tom vláknu, asi to stáhli z netu,
m a x píše:Ano, kdysi měl max za to, že Citadele rozumí, ale shodou okolností jí nedávno, asi po 15ti letech dostal dárkem, začet se, a zjistil že to do něj neleze.
Alaja píše:už není ani na tom vláknu, asi to stáhli z netu,
radši jsem stáhla sama
Návštěvník píše:m a x píše:A kdo se dívá skrz tu (bohudík) jasnou mysl? ...
a kdo se dívá skrz tu (bohužel ???) špinavou mysl ?
není to snad zase átmá držící vždy krok s tělem ...
jak je možné napsat takové věci co píše Exupery v těch nejhorších stavech mysli ? nebo snad mysl sevřená v depresích je myslí jasnou ?
nop píše:To mně je milejší Aurora, bohyně ranních červánků.
Návštěvník píše:a Álaje zdar
Návštěvník píše:nop píše:To mně je milejší Aurora, bohyně ranních červánků.
podle toho jak reaguješ k otázce vraždění civilistů na UA, ti to nevěřím
nop píše:Návštěvník píše:nop píše:To mně je milejší Aurora, bohyně ranních červánků.
podle toho jak reaguješ k otázce vraždění civilistů na UA, ti to nevěřím
Nejsem pro vraždění civilistů ...
Návštěvník píše:Nejsem pro vraždění civilistů ...nop píše:="Návštěvník"]podle toho jak reaguješ k otázce vraždění civilistů na UA, ti to nevěřím
tvůj postoj se jasně ukázal v tom NU COŽ ...
nop píše:Počkám, jestli konvoj s léky z Ruska na Ukrajinu bude také mírový, nebo tam propašují vojáky. A pak nezbyde než říci. "nu což, ochranu potřebují".
nop píše:Počkám, jestli konvoj s léky z Ruska na Ukrajinu bude také mírový, nebo tam propašují vojáky. A pak nezbyde než říci. "nu což, ochranu potřebují".
Návštěvník píše:nop píše:Počkám, jestli konvoj s léky z Ruska na Ukrajinu bude také mírový, nebo tam propašují vojáky. A pak nezbyde než říci. "nu což, ochranu potřebují".
Nyní se Rusko stará o dobrých 3/4 milionu Ukrajinců, co k nim utekly před válkou...
Návštěvník píše:m a x píše:Ano, kdysi měl max za to, že Citadele rozumí, ale shodou okolností jí nedávno, asi po 15ti letech dostal dárkem, začet se, a zjistil že to do něj neleze.
takže jsme zase u té původní citace od Ishi
"Krása se skutečně nachází v oku každého pozorovatele. Je to subjektivní vize, jedinečná perspektiva, která odráží naše vnitřní vnímání."
třeba zítra to zase bude jiné ... a věci které jsme měly za to, že jim rozumíme, uvdíme zase jinak
mně to pořád s tím sebevyjádřením připadá, že záleží na míře otevřenosti vědomí a to že je určující ne stav mysli, který je jedním z jejich obsahů ... že tedy netvoří mysl, ale vědomí ...
ale fakt nevím ...
myslím, jsem to probrali už dost ...
díky a měj se pěkně
m a x píše:No a co to je vlastně taková mysl než parcela, kterou si vnímání zakolíkuje ve vědomí...
Proto když píšu o odkryté, otevřené či jasné mysli, atp, mluvím defakto o tomto pomyslném území, kde však padly hranice, takže vnímání má rozhled a volnost...
Zdar a sílu.
Návštěvník píše:m a x píše:No a co to je vlastně taková mysl než parcela, kterou si vnímání zakolíkuje ve vědomí...
Proto když píšu o odkryté, otevřené či jasné mysli, atp, mluvím defakto o tomto pomyslném území, kde však padly hranice, takže vnímání má rozhled a volnost...
Zdar a sílu.
tomu rozumím, není mi jasný, jak to souvisí s tou tvorbou, když evidentně lidé i například spousta křesťanských mystiků jako například Mistr Eckahrt vytvořili úžasná díla právě v dobách, kdy jejich mysl byla sevřená bolestí a depresí případně procházeli TND
tak tato díla vnímáš jako stvořená jasnou myslí, nebo jak ?
proto mi to hapruje ... tvoří vědomí skrze mysl ... ale říkám, nechme už to tak ...
Jana píše:Nevěří, že věčná blaženost je poznatelná, protože jejich mysl uvízla v připoutanosti k představám časoprostoru.
Jana píše:Návštěvník píše:Jana píše:Nevěří, že věčná blaženost je poznatelná, protože jejich mysl uvízla v připoutanosti k představám časoprostoru.
Takových lidí je bohužel v současnosti sedm miliard, to, co je přes těch sedm miliard to jsou čekatelé, co to mají na dosah a jen jeden jediný to už má.....
...protože jen jeden takový Maitréja může současně na zeměkouli být, dva či více nikoli....takže ten, kdo je nyní ve věčné blaženosti, má nyní na starosti celou planetu....když se o ni nebude starat, tak to půjde rychle do kytek...
Je to přesně obráceně, dokud je tady připoutanost k psychosomatické jednotce, tak skrz mentální filtr je naše přirozenost nepoznatelná, ale neexistuje nikdo, kdo by to "neměl", tedy spíš, kdo by tím nebyl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků