Moderátor: rafael
Návštěvník píše:mění se nějak charakter vašich snů? od té doby, co medituji, mám klidnější dny, ale o to víc mám živější sny, nevíte, čím to je?
Návštěvník píše:čím to, že jsou teď po meditování sny tak živé? nezpůsobuje meditace, že je spánek lehčí a sny se lépe pamatují?
Návštěvník píše:To jsou symbolické archetypální sny a jsou velkou pomocí na cestě ke sjednocení. Je ale třeba velká pokora, abychom jejich poselství porozuměli.
Nestačí že sen existuje že existuje prožívání a že je to neskutečný zázrak že k tomu dochází ať se kdokoliv vnímá jako cokoliv?ideální je se ptát bez odpovědi "kdo sen prožívá", sen tam ještě bude ale odpoutáme se od něho..
Návštěvník píše:Dokud jsi ke snům připoutaný, sny jsou jen snůškou chaotických jevů z podvědomí.
Tyhle sny, které přicházejí od vnitřního vedení, jsou ryzí intuicí. Objeví se ale jen když se s hlubokou opravdovostí obracíš dovnitř s prosbou o vedení. Přitom intuice od vnitřního Já přichází neustále, i v bdělém stavu, jenže naše pozornost je obrácená ven a nevnímá ji.
Dokud sny opovrhuješ jako něčím zbytečným, co se má opustit, jsi intuici v téhle podobě uzavřený.
Návštěvník píše:jak by mohlo být možné si ve snu uvědomit, že to je sen, když člověku tečou čůrky potu z hrůzy kterou zažívá? je na to nějaká metoda, jak si uvědomit, že sen je sen?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků