Vím že vztah aby byl funkční musí být obousměrný. Tj. - dávat ale také přijímat.
Pokud by jste věděli nějakou lidskou radu, jak se otevřít přijímání, byl bych moc rád.
Vím že vztah aby byl funkční musí být obousměrný. Tj. - dávat ale také přijímat.
Pokud by jste věděli nějakou lidskou radu, jak se otevřít přijímání, byl bych moc rád.
Andrew píše:Kdyby mi někdo řekl, že má o mě upřímný zájem, že mu na mě záleží, že mě podporuje, že mě přijímá takového jaký jsem, že rád tráví se mnou čas, že mě miluje...
Nebyl bych to schopen příjmout.
Andrew píše: Vyvstane myšlenka: Cože? Já jsem nemilovatelný. Já nemám netuším o čem to mluvíš.
Andrew píše:Dnes jsem schopen dávat podporu, přijmou člověka, atd. atd...
Jana píše:Andrew, neodpovím Ti, co máš dělat, ale pouze prozkoumám, co děláš Ty se mnou. Ve skutečnosti jsi mým učitelem.
Při setkání s Tebou, si uvědomuju velmi jemnou energii, to způsobuje, že energie ve mně také velmi zjemní, je , dalo by se říct, dost rezervovaná. Při setkání s někým, jehož srdce je otevřené, vroucí, vřelé, není žádný problém, aby mé srdce hořelo naplno a tavilo všechny bariery, které mezi námi vytváří mysl.
Při setkání s Tebou má mysl tichne, nesetkávám se s Tebou v mém srdci, ale v jakémsi prázdnu mysli, kterého se srdce netroufá dotýkat.
I tohle je krásné, Andrew.
Takže Ti díky.
Andrew píše:Možná někdy popíši co jsem třeba dnes dělal, kam mě to zavelo a co mi to řeklo...
Honzam píše:Andrew píše:Možná někdy popíši co jsem třeba dnes dělal, kam mě to zavelo a co mi to řeklo...
Že mu nejsou 2-4 roky, ale že je tím nesmrtelným vědomím?
Andrew píše:Honzam píše:Andrew píše:Možná někdy popíši co jsem třeba dnes dělal, kam mě to zavelo a co mi to řeklo...
Že mu nejsou 2-4 roky, ale že je tím nesmrtelným vědomím?
Honzame, je to možné, kadždopádně já v dětěch vidím něco co dospělý nemá. Vidím život, úsměv, energii...
v porovnání typický dospělý vz dítě, je právě ten dospělý paradoxně tím ne-dospělým, protože není šťastný, ať má pět minionů na účtě, dům za 7mil, krásný auto, dva tituly před a za jménem, a další fancy things... je nešťastný a musel na tom pracovat celý život!
Honzam píše:Dospělý to taky má. Často pečlivě schované za egem. Když se díváš očima dítěte, vidíš sebe v každém.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků