vostalpetr píše:...
víš jenom se bojím, že budu hledat něco, co ani nevím co je... hledat to celý, život. Stále to hledat, že v naději až to najdu tak konečnš budu připravený žít život na ostro.
Tohle kde jsem dnes je pro mě jenom taková příprava, na to začít skutečně žít. Ta příprava trvá už zatraceně dlouho. Byl jsem spokojený jako dítě. Později i to se vytrácelo, když na mě byly kladeny podmínky, a ubíráno mi být svobodný, a přestat se chovat a být čím opravdu jsem.
A hledám tu svobodu zpět. To je to co hledám.
Nemám takovou zkušenost co ty, já chápu tebe jako spirituálního člověka, co má bohaté zkušenosti s těma věcma kolem duchovna. A netuším k čemu to je.
Mě to nevolá.
Snažím se držet jednoduchých faktů a nahlížet na věci jako malé dítě - přináší mi to radost = tak tam jdu. Necítím nic nebo mě to nic neříká = nejdu tam.
A právě tato cesta, kterou jde goro a ostatní mi připadá jako právě to co mě může vysvobodit ze současné situace.
Goro to na začátku Bilance řekl krásně "Peklo je v jejich hlavách". Takové peklo je i v mé.
Jsem naprosto zdravý, inteligentní, se smyslem pro humor, mám rád hodné ženy, chtěl bych i rodinu, dělat práci která by mě bavila... atd. Jsou to naprosto běžné věci po kterých touží každý člověk ne?
Jsem teď ale zaseklý, ve snu který mě dostal asi před 15ti lety.
Mám teď jenom přání: dostat se z toho, obnovit svobodu.