Ahoj je mi 13 a chtěla bych vědět jestli mě jeden ze spolužáku chce a tak vám sem napíšu proč si to myslím. Jsem v sedmé tříde a on byl o tridu vis, ale propadl k nám. Ze začátku jsem byla neco jako neviditelna a ani o me nevedel, ale casem si me zacal vsimat nekdy az moc. Bere mi veci. Placa me pres zadek a nebo pres stehna. Provokuje mě. Kdyz jsem mu pucila pravitko objal me a polibil mi vlasy anebo chtel kruzitko, ktere mu kamarad nabidl, ale sel za mnou si ho pujcit a pak me objal a rekl ze me ma rad. Pri hodinach na me casto kouka a kdyz jsem ho potkala tak mel celkem ze me radost a vykrikl moje jmeno a kdyz odchazel tak mi vynadal ze ho ani neobejmu. Na fb jsem mu poslala ze mi muze dat pet otazek a prvni byla jestli ho chci a pak jestli ho mam rada. Napsala jsem ze ho mam rada ale nechci a pak se me zeptal jestli ma holku. Nevedela jsem proc mi dal takovou otazku a ja napsala ze asi ne ze nevim a on ze jo. Druhy den ve skole to jeste rikal schvalne nahlas. Kamarádky tvrfi ze me chce a mnozstvi lidi co to tvrdi se zvysuje, ale nevim co myslite vy?