salmo1cz. píše:Zdeněk píše:salmo1cz. píše:Prostě to jde mimo tebe, mimo tvoje záměry.Dokonce se to nedá ani zastavit.Naše vůle na to nemá žádný vliv.
No to bude ono. Protože kdyby začala něco dělat ruka mimovolně tak to zaujme mojí pozornost. Stalo se mi že mi třeba samovolně cukal sval, ale to nemá napojení na nic vyššího, protože nad tím jsem já, kterej to pozoruje. A komu bych tu vládu, to pozorování těla, jako měl dobrovolně přenechat? Svému vyššímu já? To je přece taky já. Nejsem schizofrenik. Ani posedlej.
Ani ta ruka nic nedělá.To kyvadélko nebo virgule jsou nástroj, ale i ta ruka je jenom nástroj na držení.
Já na jednu stranu se spolku Sisyfos nedivím, že to neberou protože je to opravdu velice zvláštní.
Ovšem na druhou stranu se Sísyfos toto snaží diskreditovat, je tam snaha ne poznat pravdu, ale celé to diskreditovat.
Dokonce tam byla i finanční odměna tomu kdo jim to předvede.Jenomže oni nechtějí znát pravdu a ani tam není snaha to nějak uchopit.Klidně bych jim to ukázal a zadarmo, já peníze nepotřebuju a za 20 minut by bylo hotovo Ne na nějakých 51-60%, ale na 100%, dokonce ani detektor kovů nemá takovou senzitivu.
Sousedce jsem hledal náušnici, resp. její dcerka ztratila v trávě 3*3 metry plochy.Co tam bylo kovového bordelu ještě tři noce se mi o tom hrabání zdálo.
Sisyfos jsou blbové (už od pohledu), kteří křičí dejte pozor na blby... :-)
Já třeba dokážu vůlí roztočit kyvadélko doprava či doleva, skrze nepatrné pohyby, aniž by to bylo nápadné, že to dělám záměrně. Neuvědomuju si jednotlivé svaly (nebo jen slabě), ale chci aby to ruka nenápadně zařídila a ona to zařídí :-).
Totiž jak jsem si všimnul, vy ty nepatrné pohyby rukou děláte také (to kyvadélko se vám neroztáčí samo), akorát že si ty drobné pohyby ruky neuvědomujete. No a to mi přijde tak jako krapet... asi ne moc dobrý no...
Ale zas na druhou stranu najít náušnici v kovovým bordelu to není špatný.. tak nevim.