miro zaban píše:Když se mne na něco ptáš, tak si mne laskavě napřed odbanuj. Jinak je to s tebou jako vždy - ptáš se, ale odpověď zřejmě slyšet nechceš a když ji dostaneš, tak reaguješ jako by nebyla.
Jana píše:miro zaban píše:Když se mne na něco ptáš, tak si mne laskavě napřed odbanuj. Jinak je to s tebou jako vždy - ptáš se, ale odpověď zřejmě slyšet nechceš a když ji dostaneš, tak reaguješ jako by nebyla.
Miroslave, všechny Tvé IP adresy budou odbanovány v případě, že jsi schopen porozumět tomu, o čem mluví Nisargadatta a jeho učitel.
miro zaban píše:Jana píše:miro zaban píše:Když se mne na něco ptáš, tak si mne laskavě napřed odbanuj. Jinak je to s tebou jako vždy - ptáš se, ale odpověď zřejmě slyšet nechceš a když ji dostaneš, tak reaguješ jako by nebyla.
Miroslave, všechny Tvé IP adresy budou odbanovány v případě, že jsi schopen porozumět tomu, o čem mluví Nisargadatta a jeho učitel.
Já tomu rozumím velmi dobře o čem mluví a dokonce i proč tak mluví. U tebe si tím ale nejsem jistý. A když tě upozorním na nějaký tvůj omyl, tak to smazeš a zabanuješ mne.
No, dělej jak musíš. Mně to nijak nevadí.
Jen by mi přišlo normální, pokud se někoho na něco ptám, tak se mu nesnažím zároveň znemožnit odpovědět, leda že by to byly jen řečnické otázky.
Jana píše:
Tvé IP adresy by nebyly banovány jen proto, že to nevidíš, ale protože tvrdíš, že vidíš.
miro zaban píše:Jana píše:
Tvé IP adresy by nebyly banovány jen proto, že to nevidíš, ale protože tvrdíš, že vidíš.
Nejsem nejspíš jako ty. Když říkám, že vidím, píšu to proto, že vidím. Na nic si nehraju.
Ty jsi se dala na souzení, jako to ten druhý na rozdíl od tebe má?
miro zaban píše:Nejsi jednou jedinou individualitou, ale jednou z individualit a já rovněž
miro zaban píše:A když si konkrétní forma myslí (díky své individuální mysli), že je i podstatou, je to v pořádku, ale když si myslí že je vším, tak to už je na pováženou, podobně jako když si myslí vlna, že je celým oceánem.
miro zaban píše: Mysl má až jako výsledek tvorby - mysl je nedílnou součástí tvorby, skutečnosti. Bez jména a formy není ani mysl.
Jana píše:
Dokážeš uznat, že Siddharáméšvar a Nisargadatta opravdu popisují to, co není, jak se domníváš, jenom pro začátečníky
miro zaban píše:Jana píše:
Dokážeš uznat, že Siddharáméšvar a Nisargadatta opravdu popisují to, co není, jak se domníváš, jenom pro začátečníky
Myslíš, že bych měl odvolat?
A uznat, co vidím jako nepravdu?
Ty jsi se asi minula stoletím
Ještě že můžeš jenom banovat a ne křižovat nebo upalovat, dokonce ani vyhazovat z práce.
Jana píše:miro zaban píše:Jana píše:
Myslíš, že bych měl odvolat?
A uznat, co vidím jako nepravdu?
Ty jsi se asi minula stoletím
Ještě že můžeš jenom banovat a ne křižovat nebo upalovat, dokonce ani vyhazovat z práce.
Miroslave, tenhle web je jenom pro Ty, kdo poznávají nebo mají zájem poznávat tutéž pravdu, kterou poznávají Probuzení.
Není tady nejmenší zájem Ti něco takového proti Tvé vůli vnucovat a nebo plýtvat energií zbytečným vysvětlováním.
Je to v pohodě, že máš svou vlastní pravdu, kterou Ti ochotně odsouhlasí většina obyvatel téhle planety, protože Probuzení jsou v menšině, i když ve své podstatě jsme všichni Jedním.
Nejsi tlačen k tomu, abys odvolal nebo změnil názor. Pouze tenhle web není pro Tebe.
Chápeš to?
Návštěvník píše:
Chápu, že zase posuzuješ, kdo na rozdíl od tebe případně na rozdíl od těch, pro které je určen tento web, má jaký zájem a také kdo má nějakou svoji pravdu.
Jinak, já žádnou svoji pravdu nemám. Ty ano?
miro zaban píše:Nejsi jednou jedinou individualitou, ale jednou z individualit a já rovněž
miro zaban píše:A když si konkrétní forma myslí (díky své individuální mysli), že je i podstatou, je to v pořádku, ale když si myslí že je vším, tak to už je na pováženou, podobně jako když si myslí vlna, že je celým oceánem.
miro zaban píše: Mysl má až jako výsledek tvorby - mysl je nedílnou součástí tvorby, skutečnosti. Bez jména a formy není ani mysl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník