ryu.nin píše:Přiznám se, že se potřebuju trochu oderagovagt od frustrující práce na počítači .
Návštěvník píše:...Tady se to mezitím, co jsi zde nebyl, dost zklidnilo. Jana už nečpí ohen a síru a nezatracuje do pekla, když ji někdo kritizuje. Proto kritika dost přestala.
Mimochodem: Když vidíš v druhém tupost a aroganci, tak kde ve skutečnosti zřejmě budou.....
Návštěvník píše:Návštěvník píše:...Tady se to mezitím, co jsi zde nebyl, dost zklidnilo. Jana už nečpí ohen a síru a nezatracuje do pekla, když ji někdo kritizuje. Proto kritika dost přestala.
Mimochodem: Když vidíš v druhém tupost a aroganci, tak kde ve skutečnosti zřejmě budou.....
Jana ohněm a sírou nikdy nečpěla milý návštěvníku.
Mimochodem: Když vidíš ve druhém zatracování do pekla, tak kde ve skutečnosti zřejmě bude...![]()
Návštěvník píše:Návštěvník píše:Návštěvník píše:...Tady se to mezitím, co jsi zde nebyl, dost zklidnilo. Jana už nečpí ohen a síru a nezatracuje do pekla, když ji někdo kritizuje. Proto kritika dost přestala.
Mimochodem: Když vidíš ve druhém zatracování do pekla, tak kde ve skutečnosti zřejmě bude...![]()
Jani, ty jsi to opravdu dělala. Asi už jsi to zapomněla. Nikdo tě - na rozdíl od tebe - do pekla nezatracoval. Takže to v druhém hledáš marně.
Návštěvník píše:Návštěvník píše:...Tady se to mezitím, co jsi zde nebyl, dost zklidnilo. Jana už nečpí ohen a síru a nezatracuje do pekla, když ji někdo kritizuje. Proto kritika dost přestala.
Návštěvník píše:ryu.nin píše:Přiznám se, že se potřebuju trochu oderagovagt od frustrující práce na počítači .
Jsi velmi podrážděný.
Vostalpetr ti (ještě) nenadával, ale ty ho už urážíš. Problém je v tobě, když se domníváš, že tě poučuje a ty se tím cítíš být ponižován. Nech si od Jany zavřít vlákno pro komentáře, když ti tolik vadí reakce Vostálpetra.
Tady se to mezitím, co jsi zde nebyl, dost zklidnilo. Jana už nečpí ohen a síru a nezatracuje do pekla, když ji někdo kritizuje. Proto kritika dost přestala.
Návštěvník píše:ryu.nin píše:Jde o to, milý anonyme, že na světě skutečně existují tupí a arogantní lidé.
To je Hawkins úroveň vědomí do175, pýcha, arogance.
S úrovní vědomí nad 500 tady nikdo takový neexistuje.
Návštěvník píše:Ale hlavně se pozastavuju nad tvým tvrzením, že nikdo tu 500 nedosahuje. ...
S úrovní vědomí nad 500 tady nikdo takový neexistuje.
Návštěvník píše:Ano, 175 je vibrace, kterou jsem osobně cítil z posledních komentů vostála. ...
Návštěvník píše:Návštěvník píše:Ale hlavně se pozastavuju nad tvým tvrzením, že nikdo tu 500 nedosahuje. ...
Aha, to je nedorozumění.S úrovní vědomí nad 500 tady nikdo takový neexistuje.
S úrovní vědomí nad 500 abys arogantního kokota pohledal. I při nejlepší vůli nikoho takového nenajdeš. Neexistuje, protože vidíš pod šlupku, a vidíš, že ve skutečnosti pod ní je to nejcennější, co je.
Návštěvník píše:Návštěvník píše:Ano, 175 je vibrace, kterou jsem osobně cítil z posledních komentů vostála. ...
Dalo by se říct, že vostál měl zrovna tu moc, stáhnout tě na úrověň 175. Všimni si, jak lehce tuhle úroveň můžeš pustit a nic si o vostálovi zrovna nemyslet, přidat Otčenáš a jsi na 600.
ryu.nin píše:Duchovně vyspělý člověk musí rozlišovat mezi tupostí a moudrostí.
Návštěvník píše:ryu.nin píše:Duchovně vyspělý člověk musí rozlišovat mezi tupostí a moudrostí.
To jistě. Rozlišíš mezi tupostí a moudrostí, ale bez ztotožňování, ani u sebe a ani u nikoho druhého.
Kvalita je od 600 čím dál víc stejná.
Můžeš vzít krk na to, že arogantní kokot, který stáhne tvé vědomí na 170 v tobě vidí taky arogantního kokota. Ale když v tobě bude síla jeho vědomí vytáhnout na 600, tak v tobě bude vidět Boha.
ryu.nin píše:
Nazvat něco pravým jménem nemusí znamenat, že jsem hloupý a arogantní.
ryu.nin píše:Návštěvník píše:ryu.nin píše:Duchovně vyspělý člověk musí rozlišovat mezi tupostí a moudrostí.
To jistě. Rozlišíš mezi tupostí a moudrostí, ale bez ztotožňování, ani u sebe a ani u nikoho druhého.
Kvalita je od 600 čím dál víc stejná.
Můžeš vzít krk na to, že arogantní kokot, který stáhne tvé vědomí na 170 v tobě vidí taky arogantního kokota. Ale když v tobě bude síla jeho vědomí vytáhnout na 600, tak v tobě bude vidět Boha.
Nazvat něco pravým jménem nemusí znamenat, že jsem hloupý a arogantní. Netvrdím, že jsem lepší než vostáľník. Jdyž na ulici uvidím hovno a řeknu, že to je hovno, znamená to, že jsem klesl na úroveň hovna?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník