Moderátor: Pelvan
Zdeněk píše:A to víš, že tu wikipedii můžeš editovat teď hned anonymně dokonce i ty? :-)
miroslav píše:Zdeněk píše:A to víš, že tu wikipedii můžeš editovat teď hned anonymně dokonce i ty? :-)
Tak se přesvěč sám, jakej je to šoumen.
Tam si počteš
https://www.vernoncoleman.com/main.htm
Jana píše:Pelvan píše:PPS:
Snad dokážete lidi poznat lháře podle ksichtu?
Úspěšný lhář se podle ksichtu poznat nedá.
Jana píše:Miroslav Etzler skončil s covidovou atakou a zápalem plic v nemocnici: Nebyl jsem očkovaný, byla to chyba, napsal
Jana píše:Zkus spíš najít jednu bytost, kterou oba dva známe, která lituje, že se nechala naočkovat.
Jana píše:Teď porovnej těch 122 podezření na úmrtí z očkování proti covidu, která nemusejí mít příčinnou souvislost s 32 643 prokázanými úmrtími na covid.
Nabízí se otázka: Co je víc?
Jana píše:Nějaké další představy o Tvém abstraktním myšlení, o kterém máš tak vysoké mínění, mě nějak nezajímají.
Jana píše:PS: My, co nejsme závistiví a nepřející, nemáme potřebu si vytvářet představy o něčím zisku.
Jana píše:Z jiné statistiky, kterou se mi nechce hledat, vyplynulo, že obsazenost nemocnic pacienty v loňském roce klesla. To nedává logiku ve srovnání se zoufalými zprávami médií o kolapsu přeplněných nemocnic.
Na to jsi přišel jak?
Zdeněk píše:Ve vědě, v umění, v abstraktních oborech, jsou na předních místech v drtivé většině muži (vyjímečně, opravdu vyjímečně, sem tam žena).
Zdeněk píše:Americká kardiologická asociace (založena před více než 100 lety) publikovala ve svém časopisu informaci, že mRNA vakcíny dramaticky zvyšují zánět a mohou tak po vakcinaci způsobit trombózy, onemocnění srdečního svalu a jiné cévní události.
Zdeněk píše:Biolog Šerý: Nový smrtelnější covid má 18 mutací, které umí obejít očkování
Jak by asi mohl ten nový vir vzniknout, pokud by na očkovaných nevyrůstal (jak správně předpověděl Dr. Malone).
Neboli vir může vymýtit přirozená kolektivní imunita, kterou vytvářejí ve svém těle neočkovaní. Berouce tak dobrovolně na sebe riziko následků onemocnění. Za štvavé nenávisti a pronásledování od očkovaných.
miroslav píše:Zdeněk píše:Biolog Šerý: Nový smrtelnější covid má 18 mutací, které umí obejít očkování
Jak by asi mohl ten nový vir vzniknout, pokud by na očkovaných nevyrůstal (jak správně předpověděl Dr. Malone).
Neboli vir může vymýtit přirozená kolektivní imunita, kterou vytvářejí ve svém těle neočkovaní. Berouce tak dobrovolně na sebe riziko následků onemocnění. Za štvavé nenávisti a pronásledování od očkovaných.
Obranné látky po očkování a obranné látky prodělání covidu jsou stejné. Akorát očkování je mnohem méně riskantní záležitost než ten "přirozený" covid.
Se divím, že ty, takový duchovňák tohle stále nedovedeš pochopit.
miroslav píše:Akorát očkování je mnohem méně riskantní záležitost než ten "přirozený" covid.
Se divím, že ty, takový duchovňák tohle stále nedovedeš pochopit.
Zdeněk píše:Tak mě napadá, jestli onen rozdíl mezi přirozenou a mRNA imunitou neumožňuje se viru se měnit a množit skrze mutace.
Zdeněk píše:Zdeněk píše:Tak mě napadá, jestli onen rozdíl mezi přirozenou a mRNA imunitou neumožňuje se viru se měnit a množit skrze mutace.
Totiž jde o to, že mRNA mechanizmus je jen dílčím imunitním mechanizmem. Proto má jen dílčí úspěch, oproti překonanému onemocnění.
Z tohoto hypotetického důvodu by očkování po nemoci mRNA vakcínou mohlo vybudit doposud nejefektivnější odezvu, protože nastartuje původní komplexní odpověď, organizmus si jí pamatuje/má ji zažitou a vakcína je jen její spouštěč.
A protože je mRNA metoda jen dílčí proces, tak umožňuje viru se někde uchytit a semtam zmutovaný přežít. A nastartovat tak nekonečný příběh stále nových virů a stále nových vakcín.
Vy (Jana a Miroslav) jste se tak svým počínáním stali vira propagátoři/producenti. Kolikpak že máte na pažbě ignorance zářezů? Jistě, mysleli jste to dobře.....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník