Pelvan píše:Ale obsah žaludku je přirozeně kyselý, protože žaludeční šťávy jsou kyselé.
Proč tedy provádět neutralizaci předem, když v žaludku po požití slabého roztoku MMS tak jako tak proběhne neutralizační proces?
Taky nejsem chemik, můžu tedy jen citovat z knihy:
"Existují tucty vědeckých studiím které odhalují, že poté když vstoupí do kontaktu se silnými žaludečními kyselinami, okamžitě se rozloží na kyslík. Nicméně nejsou uváděny žádné testy, které by to potvrdily. Použil jsem žaludeční kyseliny ve zkumavce a k ničemu takovému nikdy nedošlo. Dokonce ani tehdy, když jsem k chloritanu sodnému přidal kyselinu o trojnásobné koncentraci, než se vyskytuje v žaludku, nikdy ho to okamžitě nerozložilo. Ve skutečnosti nikdy ani nedošlo k zvýšení tvorby chlordioxidu o více než setinu miligramu za hodinu, jinými slovy, nedělo se prakticky nic."
Pelvan píše:O všem rozhodují prachy se obávám.
Tak nějak..., ale i to má svůj vývoj, respektive každá, dlouhodobě podřezávaná, větev (současná bezohledná honba za ziskem) musí jednou zákonitě odumřít, a jen Pánbůh ví, jestli to odnesou jen některé větve, nebo kompletně celý strom.