od Návštěvník » ned 01. zář 2024 14:02:40
Pro tebe je jasné, že Soňa lže a dožaduješ se pravdy, tedy NEVÍŠ a chceš od ní, aby řekla pravdu (tedy abys to měl ve slovech a na očích). Tak probíhaly čarodejnické procesy, kdy byly krutě mučeny ženy, až se v bolestech, díky nesnesitelným mukám, přiznaly a byly následně upáleny na hranici. Byly nepohodlné, schválně komu a proč?
Ale s tebou se bavit, jako vysvětlovat ježkovi, že nemá padat do bazénu plnému vodu, protože se z něho bez pomoci nevyhrabe a pokud ho někdo včas nevytáhne, tak se utopí. Naštěstí "náš" ježek měl dnes ráno velké štěstí, že ho včas vyčenichal pes, kterého hlídáme synovi a zuřivě štěkal na - podle mě - prázdnou hladinu, že jsem nechápala, strachy couval a zase se k prázdné (pro mne) hladině přibližoval a výstražně štěkal a štěkal, což normálně nedělá. Nechápala jsem, až jsem si všimla, že ve výduti bazénu se ukrývá nějaké zvíře, sem tam sebou mele a funí do vody, která ve výduti je. "musela jsem vzbudit v nekřesťanskou ranní hodinu (v 7.30) manžela, aby to něco z bazénu vysvobodil. Po náročné zachraňovací práci byl ježek vyšprtnut z úkrytu, nabrán na podběrák a odnesen do blízkého křáku. No jo, ale ten náš ňouma pes se jal za (svou) kořistí běžet, aby ji dostihl, tak začala záchranná akce číslo dvě, řvaní na psa, aby se okamžitě vrátil, bo by si popíchal čenich.
Naštěstí poslechl. :-)
Tak nevím, co s tebou, ty žíznivý po pravdě. Však ona už si prozřetelnost poradí a něco vymyslí :-), jen doufej, že tam bude někdo včas s podběrákem a někdo, kdo má vynikající čuch.
:-)