Moderátor: Tara
Tara píše:
Výsledek - podle mne - a dvakrát podtržený - řiďte se svou intuicí, srdcem, co nám setkání s kýmkoli a čímkoli říká, jak na nás působí, jak radila Soňa v rozhovoru s T. Lukavcem.
Tara píše:Stačí si srovnat Chauna s Lukavcem. Jak působí....
Tara píše:Stačí si srovnat Chauna s Lukavcem. Jak působí....
Není divu, že si Soňa vybrala pro svůj první rozhovor T. Lukavce, v
Tara píše:
K tobě - byl jsi velkým zastáncem, obhájcem očkování, proto mě nepřekvapuje ani to, že nevidíš rozdíl mezi vlkem a beránkem. Chaunem a Lukavcem. A takových lidí je hodně, bohužel asi více, než kteří to vidí jinak.
Návštěvník píše:... paní doktorka ve veřejném prostoru lhala lidem, kteří jí věřili, a tím pádem jí už neveřím ani já.
A vo tom, vo tom to je. Pravda je ve slovech. Miroslava fakta.
salmo1cz. píše:Kdepak Chaun už to rozštípnul.
Paní doktorka byla naprogramovaná vesmírnou negativní entitou.
Taky ty vodníky tam má opravdické a škodící.
Hezká komedie, ale já si raději pustím opravdickou komedií.
https://tv.seznam.cz/porad/hodime-se-k- ... -103458525
I když i tady AI vystrkuje růžky.
Igor Chaun, kdysi respektovaný filmař...
Telefonoval si například i s Ivet Šilhovou, kterou se neúspěšně pokusil donutit, aby přísahala na smrt svých dětí, že je video pravé.
Návštěvník píše:8)
Zajímavá je ta štvanice na S. Pekovou. Jak velký je zájem některých lidí ji znemožnit. A jak jsou naštvaní, když se jim to nedaří. Nejsou schopni přijmout fakt, že se nic prokázat nedá. Oficiálně to pochopil akorát T. Lukavec.
miroslav píše:Buď se tím, že to Soňa popírá znemožňuje sama - .
miroslav píše:když už byla na cestě dát rozhovor a konfrontovat se s tou paní, .
Návštěvník píše:miroslav píše:Buď se tím, že to Soňa popírá znemožňuje sama - .
U tebe je přece už dávno znemožněná, tak co tě to zajímá? Pro jiné znemožněná není a to ti zřejmě vadí. Jiní její situaci chápou a je jim jasné, co dokáží lidé tvého typu, když chtějí někoho za každou cenu znemožnit - a ono to nejde a nejde...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník