MUDr. Soňa Peková

Moderátor: Tara

Re: MUDr. Soňa Peková

Nový příspěvekod Tara » sob 31. srp 2024 11:20:55

Stačí si srovnat Chauna s Lukavcem. Jak působí....
Není divu, že si Soňa vybrala pro svůj první rozhovor T. Lukavce, ve kterém apeluje na používání intuice, srdce, protože doba je čím dál tím více (a bude) zamotanější - viz. vlci v beránčím rouše. V tomto rozhovoru působí tak, jak ji známe od počátku, je svoje...., je to ona.
V rozhovoru s Ivetou už to není ona, je to kamufláž, těžko říct koho. To už není Soňa.
No a v rozhovoru s pyšným rádoby senzachtivným, ukřivděným (predátor mi vzal právo prvního rozhovoru se Soňou) už si z něj Soňa asi dělá prdel, když se přiznává - nevím, já už na tyto další videa od Chauna neměla žaludek.

Výsledek - podle mne - a dvakrát podtržený - řiďte se svou intuicí, srdcem, co nám setkání s kýmkoli a čímkoli říká, jak na nás působí, jak radila Soňa v rozhovoru s T. Lukavcem.

Ale podle reakcí, jak se lidé stavěli např. k očkování proti covidu, teď podle názorů pod inkriminovanými videi Lukavce, Chauna ke kauze Peková moc radosti v sobě nemám, jako lidé na tom nejsme dobře, co se týká té intuice, resp. rozpoznání vlka a beránka.
Tara

Nový příspěvekod miroslav » sob 31. srp 2024 12:12:57

Tara píše:
Výsledek - podle mne - a dvakrát podtržený - řiďte se svou intuicí, srdcem, co nám setkání s kýmkoli a čímkoli říká, jak na nás působí, jak radila Soňa v rozhovoru s T. Lukavcem.

A neřiďme se fakty, viď. Myslel jsem, že ty nemáš ráda to mlžení a to poslední Lukavcovo vide není nic jiného než mlžení. Nechte to být, "jak se v tom cítíte" A přitom je to ideální příležitost odhalit pravdu. Ale k čemu by nám to bylo, že, my se raději cítíme dobře, v tom, jak by se nám to líbilo, tak to neřešte a důvěřujte.

Mne by opravdu zajímalo, jestli ti to "srdce" a nejen tobě říká pravdu, nebo jen to, co by se ti líbilo, aby pravdou bylo.

Proto na tomto konkrétním příkladu, kdy někdo něco říká asi 5 minut srdceryvně na videu a pak popírá, že to byl on a ještě někoho obviňuje, že to někdo "ONI" udělal aby ji zdiskreditoval, a říká, že dotyčnou nezná a nikdy ji neviděla a přitom s ní doma natáčela tohle video.
To stojí za to, zjistit úplnou pravdu. Hodně by nám to řeklo jak o té Soně, jestli je opravdu obětí něčeho nebo nestydatou lhářkou, která přistižena se to snaží zamést pod koberec. A také o tom našem srdci, do jaké míry se na něj můžeme spolehnout.
miroslav

Nový příspěvekod miroslav » sob 31. srp 2024 13:00:50

Tara píše:Stačí si srovnat Chauna s Lukavcem. Jak působí....

Vrána k vráně sedá :)

Mně se na Chaunovi líbí, že ho bytostně zajímá pravda s tou stojí a padá. Ten Lukavec je spíš na tu lásku, na to cítění a nějaká pravda ho nezajímá. Proto je ti asi blžší a taky je z pohledu ženy hezčí - to na to ženské srdce a jeho cítění má také velký vliv.

Jinak já si nemyslím, že Soňa byla pod vlivem nějakých temných sil, ale prostě se nechala zblbnout tou druhou stejně jako předtím vším možným jiným "duchovním" v čem bloudí. K tomu mají zejména ženy, co se řídí tím "srdcem" tendenci a dispozici.
A teď když viděla ten ohlas na sítích, tak to né ona, to vytvořili "ONI" se kterými stále bojuje, aby ji zdiskreditovali. Ale právě tímhle popíráním se diskredituje, nikoliv tím upřímně míněným videem.
miroslav

Nový příspěvekod Návštěvník » sob 31. srp 2024 13:46:43

Tara píše:Stačí si srovnat Chauna s Lukavcem. Jak působí....
Není divu, že si Soňa vybrala pro svůj první rozhovor T. Lukavce, v

Také se jí nedivím. Chaun bude zřejmě pod vlivem temných sil ;) , proto tak zle až nenávistně mluví o Lukavcovi. Ten o něm zle nemluví.

Pravda se nedá zjistit. To by leda I. Šilhová musela přiznat, že to video nechala vytvořit pomocí AI nebo by S. Peková musela přiznat, že to video natočila a říci důvod, proč to k tomu nechce stát. Takže každý bude věřit tomu, co mu připadá pravděpodobnější.
Návštěvník

Nový příspěvekod Tara » sob 31. srp 2024 14:01:58

Miroslave, Lukavec hlavně působí přirozeně, ano, je láskyplný, dalo by se říct ve smyslu, že netlačí za každou cenu a nedělá z toho ezoterickou senzaci století, jako Chaun. Co se krásy týká - no comment, to mě asi fakt neznáš..., na fyzické kráse mi nikdy nezáleželo a nezáleží...

Co se týká toho rozhovoru údajně Soni Pekové, kde to není ona, já za sebe si myslím, že to je záměrně někým, něčím (schválně dávám i výraz něčím) vytvořeno, ale Soňa to není.

Nedávno jsem zde psala o tom, jak jsem se nechala zmást podobným videem, kde údajná Soňa nabízela jakýsi lék na cévy. Byla to její tvář, osoba, co hýbala ústy přesně jak je vynášela, ale skutečná Soňa to nebyla.
Málem jsem už podlehla tomu, že si přípravek objednám, ale tím, že mi v hlavě blikala červená kontrolka, neobjednala a napsala na email T. Lukavcovi, protože jsem jiný kontakt neměla, kdo by mohl mít na Soňu kontakt, nikdo jiný mě nenapadl - s otázkou, jestli nemá na Soňu bližší kontakt, že bych se jí na zmiňované video, nabízející lék, zeptala.
Protože to bylo v době, kdy byl Tomáš L. zrovna na cestách, odpověděla mi za něho paní - bohužel jsem už ten email smazala, že v dnešní době se objevují a ve větší míře budou objevovat fake, i něco o Al tam bylo, bez kontaktu na Soňu. Email vyzněl velice obecně s důrazem na fake.

K tobě - byl jsi velkým zastáncem, obhájcem očkování, proto mě nepřekvapuje ani to, že nevidíš rozdíl mezi vlkem a beránkem. Chaunem a Lukavcem. A takových lidí je hodně, bohužel asi více, než kteří to vidí jinak.
Tara

Nový příspěvekod Tara » sob 31. srp 2024 14:10:59

Tříminutové video s Chaunem a Lukavcem staré 2 roky.

V souvislosti s ním ve mě zní slovo PŘIROZENOST.

Posuďte sami...
Tara

Nový příspěvekod salmo1cz. » sob 31. srp 2024 15:11:07

Přímo idylka.
Vše co má začátek má i konec.
Přehřátí a ochlazení.
Prostě covidová doba hojnosti pro některé sektory skončila.
salmo1cz.

Nový příspěvekod salmo1cz. » sob 31. srp 2024 15:57:48

https://www.info.cz/zpravodajstvi-a-kom ... toho-plyne
Soňa Peková je lhářka, jejím příznivcům to ale nevadí. Jaké nebezpečí z toho plyne.
S Romanem Janouškem...jo to je povedený ptáček :D
salmo1cz.

Nový příspěvekod miroslav » sob 31. srp 2024 20:30:20

Tara píše:
K tobě - byl jsi velkým zastáncem, obhájcem očkování, proto mě nepřekvapuje ani to, že nevidíš rozdíl mezi vlkem a beránkem. Chaunem a Lukavcem. A takových lidí je hodně, bohužel asi více, než kteří to vidí jinak.

To je keců kolem a kolem. Je to tak těžké zjistit jak je to doopravdy?
Peková to tak úpně jasně nikde neříká, že je to fejk. Upozorňuje na fejk, a který jsi málem naletěla a jaksi tím "naznačuje". To že je to fejk říkají na videích ti kteří s ní dělali rozhovor - Lukavec i Chaun.

Zajímalo by ne jak by to Soňa říkala přímo, jasně. Já nejsem na tom videu, nikdy jsem to neříkala nebyla natáčena, tu paní neznám nikdy jsem ji neviděla. Taková lhářka snad není a do toho by se jí nechtělo. A třeba je i toho schopná. To by bylo zajímavé. Zatím to takhle jasně na videu ještě neřekla, řekli to za ní ti, co s ní ten rozhovor dělali.

Takže její fandové a fanynky mohou bý stále v naději a mlhách, že je to tvrzení proti tvrzení atd. A že o to vlastně vůbec nejde, jak to bylo.
Ne, je to normální reálný hmotný fakt, událost, je to tak nebo onak a dá se to jasně a spolehlivě prokázat a nejspíš se to i prokáže, jak to bylo a je.
Není to něco mezi tím, jak doufají fandové "srdcaři" Pekové.
Tak doufám že se Soňa pochlapí, když je tak odvážná a jasně sama řekne jak to bylo nebo nebylo, kdo lže a kdo říká pravdu.
A nebo se třeba nepochlapí a bude čekat, že se na to zapomene.
miroslav

Nový příspěvekod Návštěvník » sob 31. srp 2024 22:01:06

... paní doktorka ve veřejném prostoru lhala lidem, kteří jí věřili, a tím pádem jí už neveřím ani já.

A vo tom, vo tom to je. Pravda je ve slovech. Miroslava fakta.
Návštěvník

Nový příspěvekod salmo1cz. » sob 31. srp 2024 22:31:28

Kdepak Chaun už to rozštípnul.
Paní doktorka byla naprogramovaná vesmírnou negativní entitou.
Taky ty vodníky tam má opravdické a škodící.
Hezká komedie, ale já si raději pustím opravdickou komedií.
https://tv.seznam.cz/porad/hodime-se-k- ... -103458525
I když i tady AI vystrkuje růžky. :D
salmo1cz.

Nový příspěvekod miroslav » sob 31. srp 2024 22:34:23

Návštěvník píše:... paní doktorka ve veřejném prostoru lhala lidem, kteří jí věřili, a tím pádem jí už neveřím ani já.

A vo tom, vo tom to je. Pravda je ve slovech. Miroslava fakta.

Zajímavé co to s lidmi dělá.
Mně přijde ta Soňa docela normální. U některých lidí to tak je, u těch co se hodně prožívají - tak jak na ně reaguje obecenstvo a jak oni reagují na reakce obecenstva. To je pro některé lidi důležitější než nějaká pravda nebo fakta. Hold šlápla hodně vedle - do něčeho, co se dá snadno ověřit na rozdíl od těch pátých a vyšších dimenzí o kterých mluví.
Nejzajímavější a převapivé jsou ty reakce "obecenstva", toho Soně nakloněného, pro které byla a je symbolem něčeho.
To mne překvapilo - ale člověk se stále učí - o lidech. Učený s nebe nespadl.
miroslav

Nový příspěvekod miroslav » sob 31. srp 2024 22:43:27

salmo1cz. píše:Kdepak Chaun už to rozštípnul.
Paní doktorka byla naprogramovaná vesmírnou negativní entitou.
Taky ty vodníky tam má opravdické a škodící.
Hezká komedie, ale já si raději pustím opravdickou komedií.
https://tv.seznam.cz/porad/hodime-se-k- ... -103458525
I když i tady AI vystrkuje růžky. :D

Taky fanda Soni, tak se s tím snaží vyrovnat po svém, nějak po duchov\ńácku.
Prostě byla jenom zblblá a když to nemělo úspěch, tak se k tomu teď nezná.
To je u některých žen normální prostě takoví jsme, když nás vedou víc city, pocity než rozum.
Jana, když ujede, tak to tady smaže a nepotřebuje to zapírat. Soňa to zkrátka smazat nemůže, tak to řeší po svém.
miroslav

Nový příspěvekod salmo1cz. » sob 31. srp 2024 23:29:26

Jasně, to je jejích kaše. :)
Ještě jenom bylo tam tvrzení, že doktorka Peková oslovila tu ezopaní jako první.
Kdo tedy chtěl lidi varovat?
salmo1cz.

Nový příspěvekod Návštěvník » ned 01. zář 2024 7:41:34

8)
Zajímavá je ta štvanice na S. Pekovou. Jak velký je zájem některých lidí ji znemožnit. A jak jsou naštvaní, když se jim to nedaří. Nejsou schopni přijmout fakt, že se nic prokázat nedá. Oficiálně to pochopil akorát T. Lukavec.

https://www.info.cz/zpravodajstvi-a-kom ... toho-plyne

Igor Chaun, kdysi respektovaný filmař...

Telefonoval si například i s Ivet Šilhovou, kterou se neúspěšně pokusil donutit, aby přísahala na smrt svých dětí, že je video pravé.

Že by přece jen (úplně) pravé nebylo?

;)
Návštěvník

Nový příspěvekod miroslav » ned 01. zář 2024 10:45:49

Návštěvník píše:8)
Zajímavá je ta štvanice na S. Pekovou. Jak velký je zájem některých lidí ji znemožnit. A jak jsou naštvaní, když se jim to nedaří. Nejsou schopni přijmout fakt, že se nic prokázat nedá. Oficiálně to pochopil akorát T. Lukavec.

Že se nedá prokázat, zda ta paní točila se Soňou, že si mailovaly, že ji navštívila. kdy to bylo, kde to bylo atd.?
Stejně tak by se dal snadno prokázat to co tvrdí Soňa, že Soňa tu paní nezná nikdy ji neviděla a video nenatáčela a ta místnost ve které se údajně nenatáčelo v reálu neexistuje.

Buď se tím, že to Soňa popírá znemožňuje sama - nikdo jiný ji neznemožňuje, nebo se tím konečně prokazatelně znemoznili a odhalili "ONI" globalisti, když se prokáže, že Soňa má pravdu.

Tak je to jednoduché. Jenže na Soňu přišly ženské potíže zrovna když už byla na cestě dát rozhovor a konfrontovat se s tou paní, tak doufejme že jí to brzo přejde a vyjasní nám jednoznačně a pravdivě co bylo nebo nebylo. A pokud bude i potom lhát veřejně do objektivu, tak se teprve opravdu znemožní a měl by u ní být nejlépe ten Lukavec a více svědků, aby se zase nemohlo říkat že i tohle byl zase fejk.

Proti té první variantě, že tu paní nezná a že na videu není ona svědčí i to co říká zase Lukavec ve svém videu - že mu Soňa řekla, že video není celé, je sestříhané a že ho neautorizovala - takže asi natáčeli a tu paní zná - ne?
Tady to říká:
https://youtu.be/EUw7SJpOuis?t=947

Chudáci youtubeři a její příznivci když každému říká něco jiného a pak to zase popírá.
Ti se pak snaží se obhajovat, vysvětlovat si ty obraty v tom co Soňa jim říká, ale oni jsou v tom na rozdíl od Soni nevině.
miroslav

Nový příspěvekod Návštěvník » ned 01. zář 2024 11:35:38

miroslav píše:Buď se tím, že to Soňa popírá znemožňuje sama - .

U tebe je přece už dávno znemožněná, tak co tě to zajímá? Pro jiné znemožněná není a to ti zřejmě vadí. Jiní její situaci chápou a je jim jasné, co dokáží lidé tvého typu, když chtějí někoho za každou cenu znemožnit - a ono to nejde a nejde... 8)
Návštěvník

Nový příspěvekod Návštěvník » ned 01. zář 2024 11:57:31

miroslav píše:když už byla na cestě dát rozhovor a konfrontovat se s tou paní, .

To ale nevěděla, protože Chaun na ni chtěl nalíčit past. Zřejmě ji někdo včas varoval, co Chaun ve skutečnosti chystá - pomsta, že dala jako prvnímu rozhovor Lukavcovi?

U mne se znemožnil I. Chaun. Všechno, co dělal, bylo hodně zákeřné. S. Pekové ted musí být jasné, že nikdy její kamarád nebyl, že si na to jen hrál, že to jeho "Soničko, Soničko" je neupřimné.
Návštěvník

Nový příspěvekod miroslav » ned 01. zář 2024 12:01:47

Návštěvník píše:
miroslav píše:Buď se tím, že to Soňa popírá znemožňuje sama - .

U tebe je přece už dávno znemožněná, tak co tě to zajímá? Pro jiné znemožněná není a to ti zřejmě vadí. Jiní její situaci chápou a je jim jasné, co dokáží lidé tvého typu, když chtějí někoho za každou cenu znemožnit - a ono to nejde a nejde... 8)

Mně to zajímá, mám možnost na něčem jasném transparentním, evidentním pozorovat jak kdo reaguje, koho zajímá pravda a koho něco jiného.

Kdyby mne na to Tara svým prvním videem o této kauze neupozornila, tak bych si toho ani nevšimnul a to inkriminované video ani neviděl. Já ji nesleduji od té doby co začala fantazírovat o přechodech do páté dimenze a podobně.
Teď koukám, když vidím ty komentáře a souvicející videa - třeba tu potrhlou napojenou paní, jak se to "EZO" vyvíjí a překvapuje mne, jak i docela rozumní lidé jako třeba Tara a Trini na to reagují.
miroslav

PředchozíDalší

Zpět na Tara