Moje intuice a nejen intuice mně zase říká, že Soňa Peková je potrhlá ženská, která si ráda upravuje výsledky, jak se jí to hodí. Podobnou zažila moje manželka ve výzkumu - profesorka z přírodověděcké fakulty, která s nimi spolupracovala na výzkumu diagnostiky Alzeimera po nich chtěla aby upravily výsledky měření tak, aby se potvrdila její teorie. Mimo to byla také cáklá tou ezoterikou přividělávala si jako léčitelka a údajně léčila i po telefonu.
V tom tvém odkazu se o Pekové píše také toto: Odborníci jako Václav Hořejší (ÚMG AV ČR), Jan Pačes (ÚMG AV ČR) nebo Jan Konvalinka (ÚOCHB AV ČR a PřF UK) kritizovali její vystupování na veřejnosti, ve kterém podle nich šířila neověřená tvrzení týkající se pandemie covidu-19 a některé její výroky byly manipulativní.[11][12][13] Jan Žabka ze serveru HlídacíPes.org oslovil virologa Ivana Hirsche (PřF UK), evolučního virologa Jiřího Černého (FTZ ČZU) a strukturního virologa Pavla Plevku (CEITEC), aby jako odborníci vyhodnotili některá tvrzení Soni Pekové. Ti její vyjádření ostře kritizovali.[14] Práce norsko-anglického výzkumného týmu, která tvrdila, že virus SARS-CoV-2 má ve své RNA sekvenci charakteristiky genové manipulace a na kterou se Soňa Peková odvolávala, ve skutečnosti tato tvrzení neobsahovala.[15]
Tohle (tu Pekovou a toho slovenského národovce) sem návštěvníku dáváš, že se s tím ztotožňuješ, nebo jako odstrašující příklad, kam až ta lidská mysl může zabloudit?
Návštěvník píše:Soňa Peková: To, co přijde, se nikdy v historii vesmíru nestalo
Komentáře:
Ďakujem za Vaše slová pre pána Premiéra Fica
Pani Pekova, veľká vďaka za pekné slova o našom panovi premierovi Ficovi.
Pani doktorka ste výnimočná osobnosť. Sledovala som vás v čase obdobia coronavirusu. A ten krásy úvod o našom premierovi p. Ficovi nádherný a pravdivý. Je to výnimočný politik. Ja chcem byť to svetlo, šíriť, lásku dobro a spravodlivosť. Ďakujem.
Ďakujem za krásne slová o našom p. premierovi. Je narodený v deň svistku P. Marie Sedembolestnej, patronky Slovenska a je pod jej ochranou
Sonička, ani si neviete predstaviť, ako pôsobia Vaše slová na mňa, keď som totálne zdeprimovana a smutná z celej tejto situácie a spoločnosti. Úplne ma to nadchlo a dostáva z letargie. Ďakujem za Vaše slová a podporu p. Ficovi.
Veľmi múdra žena pani Peková
Paní Sonička je pro mne žena s velkým "Ž". Nejen chytrá, jakožto vědkyně, ale také světelná bytost, která se nebojí se svými názory jít ven! Klobouček dolů a držím palce!!!!
Ďakujem srdečne za vysielanie, pani Sonička za podporu a krásne slová nášmu premiérovi Ficovi
Pani Soňa je úžasná lidská bytost.Snad ji vytvořil Bůh...nejsem věřící.
Ladím se vším, co naše vědkyně Soňa řekla!
Nesmieme dovoliť k výtvoru nového svetového rádu!
Každý může být v 5D už teď. Jen otevřít srdce a být se stvořitelem. Jsme duch. Celou dobu jsme 5D, jen mozek nás zavírá do 3D matrixu. Stačí si uvědomit že jsme duch. Duch je jen jeden a je ve všem. A tím je láska. Bůh. 5D je tu celou dobu. Stačí používat vnitřní hlas ke komunikaci s duchem/bohem/láskou skrze naše srdce. Přestat hovořit mozkem k egu. Je to jednoduché.
Božské,díky za tyto posly svetla jako je p.Pekova
Ďakujem p. Soni za energiu nášmu premierovi
Pani Pekova dakujem za vase slova ktoré su velmi mudre a pravdive.Co sa tyka aj pana Roberta Fica a prajem mu rychle uzdravenie a zotavenie. Mate velmi mudre slova a pocuvam vas velmi dlho.Prajem vam všetko dobré.
tohle je z duše , ze srdce , úžasné !!!!! Díky za lekci a uvědomění !!!
Múdrosť duše a láska v srdci,to je p. Soňa Peková.
Hlavně, že jsme prošli tím tvrdým výběrovým řízením. A teď tady budeme odvážně odolávat té temnotě, těm globalistům nebo komu, které sem nejspíš neposlal stvořitel, kdo ví, odkud se vzali. A když vydržíme, tak to dobře dopadne a sejdeme se v 5D všichni spolu, i s Plejáďany. Je to tak? Prostě z pohádky do pohádky
A ten atentátník, který je teď na psychiatrii, asi také nějaký zapálený - původně proruský nadšenec, kterého na Fica poslal kdo? Stvořitel nebo globalisté, ukrofašisté, nebo jenom jeho horlivá pomatenost?
A to přesně odpovídá tomu, co ona stále povídá, akorát tady se trochu více rozcitlivěla, než obvykle. A jestli je to to, k čemu se teď nechce hlásit, že to není ona?
Vyjádření Igora po zveřejnění tohoto videa, mě dostalo, no comment...
Přátelé, děkuju za reakce. Někteří mi píšete, že už jste to viděli na Zákonech bohatství. Tedy k tomu videu na Zákonech bohatství. Nejprve jsme to vyřešili se Soňou, pak mi začal od dnešního rána psát Tomáš Lukavec úpěnlivě o aktuální kontakt na Soňu, protože viděl ohlas na situaci u mě na Facebooku. Dopol telefonát se Soňou a na jeho základě jsem začal dávat dohromady toto střihově poměrně náročné video, za účelem co největší srozumitelnosti, s tím, že jsme se se Soňou domluvili na natáčení a vysvětlení na zítřek. Soňa mi slíbila zítřejší natáčení, kde to vysvětlí, mezitím se jí Tomáš dovolal a udělali tohle video. Po mnoha a mnoha hodinách práce, které jsem tomu věnoval, se cítím trochu hloupě. Musím to říct. Když mi píšete, že už víte, jak to je. Z mého pohledu, čistě profesionálně, se Soňa nezachovala správně. Slíbila mi rozhovor, a zatímco jsem na něm pracoval, včetně archivů a srozumitelnosti, dala ho jinde. Ale zároveň je dobře, když pravda jde kterýmkoliv kanálem ven. I tím, který se tváří, že se “všeho vzdal”. A přitom je pouze predátorem. Ale to si každý přeberte. Děkuju. Zítra položím silné otázky, i možná nepříjemné. Pokud se rozhodnu rozhovor ještě udělat. – A samozřejmě se pokusím zkontaktovat ještě tu paní Ivet, abych znal její verzi. Děkuju. Igor
Ty myslíš, že to video - které jsem našel já a které si tam paní přidala ke svému není Soňa Peková? Vždyť tam neříká nic jiného než v poslední době obvykle říká, akorát to zrovna víc prožívá. Dokonce i na tom videu, co si sem dala říká v podstatě to samé - My jdeme do finále ...
Produkty AI jsou dnes už dost kvalitní ale ne takhle a také je to drahé něco takového vytvořit - do toho investují podvodníci, když chtějí z někoho vymámit peníze a ta kvalita výsledku je i tak pochybná. Mně přijde, že když to Peková zveřejnila a viděla ten ohlas, jestli se už nezbláznila, tak to teď svádí na AI, že ona nic takového nenatočila.
Návštěvník píše:Ty myslíš, že to video - které jsem našel já a které si tam paní přidala ke svému není Soňa Peková? Vždyť tam neříká nic jiného než v poslední době obvykle říká, akorát to zrovna víc prožívá. Dokonce i na tom videu, co si sem dala říká v podstatě to samé - My jdeme do finále ...
Produkty AI jsou dnes už dost kvalitní ale ne takhle a také je to drahé něco takového vytvořit - do toho investují podvodníci, když chtějí z někoho vymámit peníze a ta kvalita výsledku je i tak pochybná. Mně přijde, že když to Peková zveřejnila a viděla ten ohlas, jestli se už nezbláznila, tak to teď svádí na AI, že ona nic takového nenatočila.