Pokud o každém uvažujete jako o hlupákovi či oslovi, a vidíte ho tak, pak se tak všichni začnou jevit. Jenže oni nejsou ve skutečnosti nic než Brahman.
Pokud o každém uvažujete jako o hlupákovi či oslovi, a vidíte ho tak, pak se tak všichni začnou jevit. Jenže oni nejsou ve skutečnosti nic než Brahman.
Iluze není v minulosti, a není ani v budoucnosti. Je pouze v přítomnosti...
miroslav píše:Pokud o každém uvažujete jako o hlupákovi či oslovi, a vidíte ho tak, pak se tak všichni začnou jevit. Jenže oni nejsou ve skutečnosti nic než Brahman.
Tohle je buď blbě řečeno nebo blbě přeloženo.
Já když třeba vidím někoho jako hlupáka, vůbec se mi ostatní nejeví jako hlupáci.
Tady třeba někteří píší moudře, upřímně, ze života a jiní zase píší nesmysly. A všichni dohromady se vším ostatním, co je i co se jeví a je prožíváno a nejen námi, včetně toho jevení je Brahman.
Pedro. píše:Je to opravdu dobře přeložené?
Jako nějakým tím čechem?
Pedrito. píše:Iluze není v minulosti, a není ani v budoucnosti. Je pouze v přítomnosti...
Zřejmě nějakej velkej znalec se jal překládat. Tak šup s tím sem.
Návštěvník píše:Pokud o každém uvažujete jako o hlupákovi či oslovi, a vidíte ho tak, pak se tak všichni začnou jevit. Jenže oni nejsou ve skutečnosti nic než Brahman.
No jasně,
Každej blb .....
Jana píše:Pedro. píše:Je to opravdu dobře přeložené?
Jako nějakým tím čechem?
Ano, můžeš si rozkliknout odkazy vždy na konci textu a zjistit, že promluvy Šrí Siddharaméšvar Maharádže překládal Aleš Adámek, což je pravděpodobně Čech.
Pedriito píše:Jana píše:Pedro. píše:Je to opravdu dobře přeložené?
Jako nějakým tím čechem?
Ano, můžeš si rozkliknout odkazy vždy na konci textu a zjistit, že promluvy Šrí Siddharaméšvar Maharádže překládal Aleš Adámek, což je pravděpodobně Čech.
Neznám ho. Uvědomte si ty i Aleš, že Marati či Pálí, sanskrt... není angličtina.
natož čeština...
miroslav píše:Pokud o každém uvažujete jako o hlupákovi či oslovi, a vidíte ho tak, pak se tak všichni začnou jevit. Jenže oni nejsou ve skutečnosti nic než Brahman.
Tohle je buď blbě řečeno nebo blbě přeloženo.
Já když třeba vidím někoho jako hlupáka, vůbec se mi ostatní nejeví jako hlupáci.
Tady třeba někteří píší moudře, upřímně, ze života a jiní zase píší nesmysly. A všichni dohromady se vším ostatním, co je i co se jeví a je prožíváno a nejen námi, včetně toho jevení je Brahman.
salmo1cz. píše:Tady je ta příčina rozkolů.
Bráhman je příčina vzniku i zániku světa.
Vznikla mezírka mezi Brahmánem a světem.
Každému je ale jasné, že Bráhman je světem.
Nemůže to být jinak.
Zpět na Šrí Siddharaméšvar Maharádž
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník