Tara píše:Teď jsem se dívala, co tu jsou za subfora atd., třeba bys do "INSPIRACE" mohla dát další subforum Jana (tak, jak je Tara, Linda atd.) a tam přiřazovat svoje vlákna, i to Miroslavova upozornění, kde Probuzení mluví z cesty.
miroslav píše:Tara píše:Teď jsem se dívala, co tu jsou za subfora atd., třeba bys do "INSPIRACE" mohla dát další subforum Jana (tak, jak je Tara, Linda atd.) a tam přiřazovat svoje vlákna, i to Miroslavova upozornění, kde Probuzení mluví z cesty.
To vlákno založila Jana
Tara píše:Ahoj Jani, po delší době jsem na Poradně, všimla jsem si, že jsi přiřadila jako moderátora Taru na vlákno Miroslavova upozornění, kde Probuzení mluví z cesty.
Docela nechci být moderátorem tohoto vlákna, vlastně ani nevím, co ta funkce znamená, ani jsem to vlákno nezaložila a neúčastním se diskuzí na tomhle vlákně. Dej tam, prosím, jako moderátora někoho jiné, třeba toho, kdo to vlákno založil, nebo se ho účastní nejvíce.
Díky.
Kdysi byla mozaika, a tam šéf komentáře taky zrušil, páč se to tam mydlilo, stejně jak na starý jitřní zemi.
Tam to šéf taky utnul. A pak utnul i "nové" fórum JZ, kde se to mydlilo taky.
Řek bych že čas pokročil, a už to nemá takový bojový charakter.
miro zaban píše:Tak jestli chceš, aby texty probuzených nebyly nikým a ničím rušeny, tak nejlépe to fórum celé zamkni a dávej sem jen ty texty a sama k tomu pokud možno prosím nic nedodávej, nevysvětluj a pod. protože to je právě to, čím jsou slova probuzených zde citovaná obrazně řečeno "špiněna" tvými "duchovními" představami, nepochopením a dezinterpretací slov probuzených. Je to jako slon ve vzácném cenném porcelánu. A to je jediné, co mne motivuje sem psát, čelit tomuto tvému většinou dezinterpretování a případně pomoci i tobě si to uvědomit, co děláš a možná i pochopit a realizovat o čem to ti probuzení vlastně mluví.
Jestli do toho budeš stále vnášet to "svoje" tak mne to bude stále motivovat do toho vstupovat. Ty se tváříš, že když nesouhlasím s tím, co ty píšeš, že nesouhlasím s tím o čem probuzení mluví. Ty mluvíš o tom, co si představuješ, co ti rezonuje s tvými představami a pocity a vyvozuješ z toho nesmyslné závěry a tím tomu deklarovanému smyslu poradny akorát škodíš.
Jana píše:miro zaban píše:Tak jestli chceš, aby texty probuzených nebyly nikým a ničím rušeny, tak nejlépe to fórum celé zamkni a dávej sem jen ty texty a sama k tomu pokud možno prosím nic nedodávej, nevysvětluj a pod. protože to je právě to, čím jsou slova probuzených zde citovaná obrazně řečeno "špiněna" tvými "duchovními" představami, nepochopením a dezinterpretací slov probuzených. Je to jako slon ve vzácném cenném porcelánu. A to je jediné, co mne motivuje sem psát, čelit tomuto tvému většinou dezinterpretování a případně pomoci i tobě si to uvědomit, co děláš a možná i pochopit a realizovat o čem to ti probuzení vlastně mluví.
Jestli do toho budeš stále vnášet to "svoje" tak mne to bude stále motivovat do toho vstupovat. Ty se tváříš, že když nesouhlasím s tím, co ty píšeš, že nesouhlasím s tím o čem probuzení mluví. Ty mluvíš o tom, co si představuješ, co ti rezonuje s tvými představami a pocity a vyvozuješ z toho nesmyslné závěry a tím tomu deklarovanému smyslu poradny akorát škodíš.
Miroslave, Tebe prosím, založ si své vlastní fórum, kde to bude přesně takové, jaké si to představuješ. Sem choď jenom číst, nebo sem dávej citace probuzených, které Tě oslovují a nebo piš jenom k tématu. Díky.
Jana píše:Díky za připomínky, Evi asi by si to Tvé psaní zasluhovalo delší odpověď, možná se k tomu dostanu, dneska peču koláčky, dělám roládu a jiné věci, zítra tady budou hosté. Takže jen ve stručnosti.
Je to tak, jak říká Pedrito:Kdysi byla mozaika, a tam šéf komentáře taky zrušil, páč se to tam mydlilo, stejně jak na starý jitřní zemi.
Tam to šéf taky utnul. A pak utnul i "nové" fórum JZ, kde se to mydlilo taky.
Řek bych že čas pokročil, a už to nemá takový bojový charakter.
Byla jsem na mnoha zahraničních duchovních fórech, která fungují a diskuze jsou tam většinou pohodové, protože jsou moderované a promazávané.
Vnímám radost z té síly požehnání všem, kdo otevírají svá srdce odkazům Probuzených.
Je tady velká přejícnost, aby každá bytost objevila kým skutečně je, aby poznávala tu krásu, štěstí, blaženost Bytí.
Jana píše:miro zaban píše:Tak jestli chceš, aby texty probuzených nebyly nikým a ničím rušeny, tak nejlépe to fórum celé zamkni a dávej sem jen ty texty a sama k tomu pokud možno prosím nic nedodávej, nevysvětluj a pod. protože to je právě to, čím jsou slova probuzených zde citovaná obrazně řečeno "špiněna" tvými "duchovními" představami, nepochopením a dezinterpretací slov probuzených. Je to jako slon ve vzácném cenném porcelánu. A to je jediné, co mne motivuje sem psát, čelit tomuto tvému většinou dezinterpretování a případně pomoci i tobě si to uvědomit, co děláš a možná i pochopit a realizovat o čem to ti probuzení vlastně mluví.
Miroslave, Tebe prosím, založ si své vlastní fórum, kde to bude přesně takové, jaké si to představuješ. Sem choď jenom číst, nebo sem dávej citace probuzených, které Tě oslovují a nebo piš jenom k tématu. Díky.
miro zaban píše:
Ty to nečteš, co píšu nebo tomu nerozumíš?
Já žádné fórum nepotřebuji - k čemu by to jako mělo být, já se nepotřebuji předvádět nebo někoho poučovat.
Já jen reaguji, když mi osud přihraje nějaké pomluvy probuzených, dezinterpretace jejich účení a podobně - když to vidím a rozpoznám, je mojí povinností reaovat. Prada si to žádá a lež a iluze mají krátké nohy. Zkrátka se to tak děje a jak říkáš, děje se, to co se dít má. Ty bys to chtěla z nějakého důvodu jinak? Zamysli se nad tím, proč to chceš jinak než to je? Kdo to v tobě chce jinak než to je a proč?
Jak říká Krišna v Bhagavadgítě:
7. Když ctnost upadá, když spravedlnost je šlapána v prach, tu vždy se rodím, zplodiv sám sebe,
abych znovu obnovil svůj řád.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník