Přijdu zastavit tvůj pláč Bude to v pořádku Jen mě vem za ruku Drž ji pevně Budu tě chránit Proti všemu kolem Budu tu Neplakej
Pro jednoho tak málo Zdáš se být silná Moje ruce tě budou držet Udržovat tě v bezpečí a teple To pouto mezi námi Nemůže být zlomeno Budu tu,neplakej
Protože,budeš v mém srdci Ano,budeš v mém srdci Od toho dne Od teď až navždy Budeš v mém srdci Bez ohledu na to co říkají Budeš v mém srdci Navždy
Proč to nemohou ostatní chápat? způsob jak to cítíme. Prostě nedůvěřují tomu Co nemohou vysvětlit Vím, že jsme odlišní Ale hluboko v nás Nejsme ve všem rozdílní
A budeš v mém srdci Ano, budeš v mém srdci Od toho dne Od teď až navždy
Neposlouchej je protože co můžou vědět? Potřebujeme se navzájem mít se navzájem, objímat se Časem uvidí Vím to
Když tě volá osud Musíš být silná Třeba nebudu moct být s tebou Ale musíš vytrvat Časem to uvidí Vím to Budem se jim ukazovat spolu
Protože budeš v mém srdci Věř mi, budeš v mém srdci Od dnešního dne Od teď až navždy
Uuuu, budeš v mém srdci Budeš tady v mém srdci Bez ohledu na to co ostatní říkají Budu s tebou Budeš tady v mém srdci Budu zde, napořád
Navždy Budu s tebou Budu tady pořád pro tebe Navždy a navždy Stačí se jen podívat přes rameno Stačí se jen podívat přes rameno Stačí se jen podívat přes rameno Budu zde, napořád