„Peníze nás nedělají šťastnými, umožňují nám však být nešťastnými poměrně příjemným způsobem.“

Zdroj: https://citaty.net/prislovi/
Jana píše:Proč? V Tobě není žádná hravost?
Návštěvník píše:Pak by ses prece neptala, proc ve me neni zadna radost
Návštěvník píše:Žáku Hmlo, máš za pět.
Hmla píše:Návštěvník píše:Žáku Hmlo, máš za pět.
Já vím, to my dizlektici máme často
Hmla píše:Pointa je v tom, že to já jsem se na začátku dne v dobrém rozmaru oznámkoval za pravopisnou chybu. Jana ji opravila a příspěvek se známkou, kde doslova stálo; "Opět za pět, žáku Hmlo", smazala. :-)
Aby bylo jasno.
Všimla jsem si, že je tu spíš úlevná tendence nedělat si zbytečně z ničeho hlavu.Tara píše:Ty bys dokázala děti (nevinné) přesvědčit, že bílá je černá, černá je bílá a jestli to není tak, pak je to naopak.
Chudák děcka, čoveče :-)))))
Návštěvník píše:Nelaskavá je spíš ta nesmyslná tabulka
Tabulka popisuje jednotlivé možnosti, jak reagujeme na to, co se děje, a k čemu jednotlivé možnosti vedou. Příčiny a důsledky.
To chápu spíš jako pomoc, protože někdy není pod vlivem emocí snadné si uvědomit, co dělám, proč to dělám - co ve mně tu reakci zapříčinilo a k čemu taková reakce vede. Díky tomu pochopení a uvědomění je ale možné začít objevovat a zkoušet i další možné způsoby, jakými se dá zareagovat a které by i mně vyhovovaly víc.
Potíž je akorát v tom, že dokud mám potřebu všechno známkovat, vidím i ve všem kolem samé známkování a tabulky popisující jednotlivé přírodní jevy a důsledky, k čemu každý z nich vede, mi budou připadat jen jako známkování, co je lepší a co je horší
Návštěvník píše:Návštěvník píše:Nelaskavá je spíš ta nesmyslná tabulka
Tabulka popisuje jednotlivé možnosti, jak reagujeme na to, co se děje, a k čemu jednotlivé možnosti vedou. Příčiny a důsledky.
To chápu spíš jako pomoc, protože někdy není pod vlivem emocí snadné si uvědomit, co dělám, proč to dělám - co ve mně tu reakci zapříčinilo a k čemu taková reakce vede. Díky tomu pochopení a uvědomění je ale možné začít objevovat a zkoušet i další možné způsoby, jakými se dá zareagovat a které by i mně vyhovovaly víc.
Potíž je akorát v tom, že dokud mám potřebu všechno známkovat, vidím i ve všem kolem samé známkování a tabulky popisující jednotlivé přírodní jevy a důsledky, k čemu každý z nich vede, mi budou připadat jen jako známkování, co je lepší a co je horší
Podle E. Tomáše mohou být i probuzení /realiziovaní smutní, ne dlouho, ale mohou. Podle té tabulky by tím přestali být realizovaní
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků