Raději se věnovat jen duchovním tematům. Posílat lásku všem, probouzet lásku v každém. At' jsou št'astné všechny bytosti!

Posílat lásku všem, probouzet lásku v každém. At' jsou št'astné všechny bytosti!
Tara píše:V žádném případě nejsem pro smazání, to je přesně to, co ONI chtějí, už delší dobu. Držet hubu a krok.
Pokud nebude (a ono to možná skutečně dojde tak daleko, že se lidé budou bát cokoli napsat, říct PROTI systému) možnost svobodného projevu, co s takovým lidstvem....
Petra píše:
Čím víc nás bude setrvávat ve vnitřním míru, tím víc se tento mír bude projevovat ve světě.
Pedriito píše: Jako silný kmen plný mízy, co svými tančícími větvemi zdraví vichřici...
miroslav píše:Pedriito píše: Jako silný kmen plný mízy, co svými tančícími větvemi zdraví vichřici...
5. Vznešený odpověděl: "Oba jsme prošli mnoha zrozeními, Ardžuno. Já si je všechna pamatuji, ale ty ne,
hubiteli nepřátel.
6. Ačkoli jsem nezrozený a neměnný, ačkoli jsem pánem tvorstva a ovládám Svou nekonečnou podstatu,
přesto vstupuji do tohoto světa oděn v roucho klamu.
7. Když ctnost upadá, když spravedlnost je šlapána v prach, tu vždy se rodím, zplodiv sám sebe, abych
znovu obnovil svůj řád.
8. Rodím se v každém věku, abych chránil dobré, ničil zlé a dával průchod spravedlnosti.
(Bhagavadgíta)
dodo píše:Petra píše:
Čím víc nás bude setrvávat ve vnitřním míru, tím víc se tento mír bude projevovat ve světě.
Ďakujem Petra.
![]()
Jana píše:Péťo, díky moc.
Prosím všechny ostatní zúčastněné, ať se k tomu nějak vyjádří. Zařídí se to tak, jak si budete přát.
miroslav píše:Pedriito píše: Jako silný kmen plný mízy, co svými tančícími větvemi zdraví vichřici...
5. Vznešený odpověděl: "Oba jsme prošli mnoha zrozeními, Ardžuno. Já si je všechna pamatuji, ale ty ne,
hubiteli nepřátel.
6. Ačkoli jsem nezrozený a neměnný, ačkoli jsem pánem tvorstva a ovládám Svou nekonečnou podstatu,
přesto vstupuji do tohoto světa oděn v roucho klamu.
7. Když ctnost upadá, když spravedlnost je šlapána v prach, tu vždy se rodím, zplodiv sám sebe, abych
znovu obnovil svůj řád.
8. Rodím se v každém věku, abych chránil dobré, ničil zlé a dával průchod spravedlnosti.
(Bhagavadgíta)
miroslav píše:Tady se nejedná naprosto o nic protizákonného, akorát někteří papouškují některé zablokované dezinformační weby, a to není trestné ani postižitelné, takže v pohodě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků