Jana píše:Můžeš důvěřovat své vlastní zkušenosti?
vostal petr píše:Proto, nedůvěřujte žádné své vlastní zkušenosti, a už vůbec ne tomu, když vám někdo manipuluje s pozorností dle svého zájmu a přesvědčení a náký pravdy..
To je super, že tu jsi a že nám vysvětlíš, že jsme v pořádku, tak, jak jsme a že nemusíme na něco čekat nějakých dalších sedm let.
Návštěvník píše: mně se totiž osvědčuje důvěřovat jen své vlastní zkušenosti
Návštěvník píše:vostal petr píše:Proto, nedůvěřujte žádné své vlastní zkušenosti, a už vůbec ne tomu, když vám někdo manipuluje s pozorností dle svého zájmu a přesvědčení a náký pravdy..
Jo, to je mi jasné,
když mě o tomhle přesvědčuješ a manipuluješ tak s mou pozorností podle tvého vlastního zájmu a přesvědčení, tak by byla blbost tomu co říkáš věřit.
To se mi fakt ulevilo, mně se totiž osvědčuje důvěřovat jen své vlastní zkušenosti a když ty mi teď takhle manipulativně přikazuješ, že to dělat nemám, tak je to pro mě jisté ověření, že důvěřovat především své vlastní zkušenosti je OK.
Návštěvník píše:Návštěvník píše: mně se totiž osvědčuje důvěřovat jen své vlastní zkušenosti
PS. která se průběžně mění každým dalším mým pochopením v nových, dalších souvislostech, které předtím nebyly k dispozici
Je to fakt dobrodružství, kam se hrabou výpravy v temné Africe![]()
Návštěvník píše:Návštěvník píše: mně se totiž osvědčuje důvěřovat jen své vlastní zkušenosti
PS. která se průběžně mění každým dalším mým pochopením v nových, dalších souvislostech, které předtím nebyly k dispozici
Návštěvník píše:Je to fakt dobrodružství, kam se hrabou výpravy v temné Africe![]()
PPS. To vnímám jako způsob, jak se řídit podle sebe díky nejrůznějším zkušenostem a z nich vyplývajícího pochopení
- opak lpění na své zkušenosti
PS. která se průběžně mění každým dalším mým pochopením v nových, dalších souvislostech, které předtím nebyly k dispoziciNávštěvník píše:Je to fakt dobrodružství, kam se hrabou výpravy v temné Africe![]()
PPS. To vnímám jako způsob, jak se řídit podle sebe díky nejrůznějším zkušenostem a z nich vyplývajícího pochopení
PPPS. To je - aspoň podle mé dosavadní zkušenosti - opak lpění na své zkušenosti
Například z čeho vyplývají skryté motivace, které způsobují, jak se někdo neustále chová, a důvody, proč se přes všechno upozorňování bude chovat stejně i dál, - dokud se ty jeho motivace nezmění. A díky tomu pochopení mě jeho chování přestalo dráždit. Je to další, docela užitečná zkušenost, která změnila tu mou předchozí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků