OVERTURA-PŘEDEHRA
hlavní Proud se přesunuje do VELKÉHO DÍLA..že si teda s dovolením vypůjčuji tento pojem
vlastně...v mém pojetí bych měl psát O trochu větší Dílo,než to minulé, abych zdůraznil ne dvoupolohový postoj..tj velké kontra malé.....ale analogový škálovatelný postoj..velké větší ještě větší..atd...
vlastně se mi zdá, že v této Hře na Lidský život studuji stále jedno jediné Velké Dílo...akorát, že pořád s větší a větší pečlivostí, lepším Přístupem..a také ono Dílo vypadá stále jinak...tu složitěji, tu jednodušeji...tu je to pro prvňáka...tu pro sedmáka...tu pro magistra...
zítra bude nov.....začne Den JEDNA...pojede to zhruba do velikonoc...do Zmrtvýchvstání....
kdo spočte, kolik je to dní?.
alchymický Příběh vypráví o cestě Alchymisty
který z hrubé primární Materie...co to je?...no já sám.... mnoha transmutačními procesy vyrobí Kámen Mudrců...a to je co...no ten lepší ze mně udělaný člověk, ne-li Čaroděj....který je pak použit pro Dobro světa....tzn Čaroděj jde a dělá dobré skutky...
kdo máš takový či podobný Cíl, už vlastně Velké Dílo konáš...s takovými či onakými úspěchy a pokroky
JE ČAS SE PODĚLIT, SPOLUPRACOVAT, SPOLUTVOŘIT...
toto za dávných dob nebývalo zvykem a toto bude nová vzpruha a pomoc....a možná i rozhodující dávka Ssíly....
dík
.